Welkom op onze dorpswiki! Deze website is bedoeld als gemakkelijk toegankelijke verzamelplaats van informatie voor en door de inwoners van de dorpen Adorp, Sauwerd en Groot- en Klein Wetsinge. De site is een initiatief van de Dorpencoöperatie Reitdiepdal, en is beschikbaar voor alle verenigingen en stichtingen uit onze dorpen. De enige eis die we stellen is dat je als gebruiker "iets" voor de inwoners moet doen - met andere woorden: dat je als vereniging of stichting een maatschappelijke doelstelling moet hebben.

Wat doet de coöperatie voor jou?

Deze website is een voorbeeld van de diensten die we met de coöperatie willen bieden aan de inwoners van de dorpen. Je kunt als vereniging of stichting je eigen pagina's maken op deze site. Een mooi voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld de site van de tennisclub die onderdeel is van deze site. Check het menu hierboven of www.tvonstaborg.nl.

Naast deze website proberen we de komende tijd vanuit de coöperatie nog meer zaken beschikbaar te maken voor de clubs uit onze dorpen. Check de inhoudsopgave links voor informatie over de zaken die de coöp beschikbaar maakt.

Is dat allemaal gratis?

Voor niets gaat de zon op...je kunt als stichting of vereniging donateur worden van de coöperatie en daarmee toegang krijgen tot de diensten die de coöperatie deelt met de dorpen. 

Hoe werkt deze site?

In het deel aan de linkerkant van je scherm zie je een overzicht van de pagina's die beschikbaar zijn op de site. Rechtsboven kun je inloggen, als je een account hebt. En je kunt zoeken op de site door iets in de zoekbalk bovenin te typen.

Hoe krijg ik een account?

Mocht je een pagina aan willen maken, neem dan even contact op met ons door een mailtje te sturen.

Laatste nieuws - ALV op woensdag 9 september a.s.

Aanstaande woensdag, 9 september 2020, houden we onze algemene ledenvergadering in Dorpshuis Ubbegaheem. Aanvang 20:00, inloop 19:45. 

In verband met corona maatregelen kunnen we slechts een beperkte hoeveelheid "publiek" ontvangen (max een man of 40). Wil je zeker zijn van een stoel, dan kun je ons tot en met 8 september mailen op info@reitdiepdal.org. Vol is vol.

De stukken voor de vergadering kun je hieronder downloaden:

  


Sauwerd in DWDD

Het zal niemand ontgaan zijn dat Sauwerd (en daarmee de dorpswinkel) flink in de aandacht stonden de laatste maand! 

Hier (een deel van) het fragment in DWDD:

Je kunt het hele fragment in de de uitzending van DWDD hier terug zien: https://www.bnnvara.nl/dewerelddraaitdoor/videos/528941

en de fantastische reportage die de aanleiding was zie je hier: