Trainingen loopgroep
We trainen wekelijks op donderdagavond van 19:45-21:00 uur, start Sporthal aan de Lange Twee, Oosterstraat, Sauwerd.

Er kan getraind worden voor deelname aan hardloopevenementen, maar je kunt ook gewoon gezellig mee trainen om je conditie op peil te houden. Beginnende en gevorderde lopers zijn van harte welkom, vanaf ongeveer 16 jaar. Zoals een lid van de loopgroep het eens omschreef: 'De combinatie van liefde voor het lopen en de verbinding tussen mensen in de groep, ongeacht hoe ze lopen, vind ik een van de mooiste kenmerken van de RaitdaipRunners.'

De contributie voor de loopgroep bedraagt €65,- per kalenderjaar, dat is inclusief het lidmaatschap van de Atletiekunie.

Trainingen Bootcamp
Naast het hardlopen bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan bootcamp. We trainen in de maanden april, mei, juni, september en oktober. De trainingen vinden plaats op dinsdagavond van 19:30-20:30 uur. Het doel van bootcamp is om uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. Deze trainingen worden altijd in de buitenlucht gehouden, op verschillende locaties in Sauwerd.

De contributie voor de Bootcampgroep bedraagt €80,- per kalenderjaar, dat is inclusief het lidmaatschap van de Atletiekunie. Het lidmaatschap voor hardlopen en bootcamp bedraagt €110,-.

Meedoen
Wil je een keer een proefles meedoen of meer informatie? Stuur een mailtje, een appje of bel even met Anke Bijma. De contactgegevens van de RaitdaipRunners vind je op de contactpagina.