Tennisvereniging Onstaborg, de gezelligste tennisvereniging boven "Stad"! Met twee (verlichte) gravelbanen, een betonbaan en een geweldig clubhuis is het goed toeven en tennissen in Sauwerd. 

AGENDA

maandag wekelijks

17.30-18.15

18.15-19.00

Tennislessen Jonge Jeugd door Erwin

maandag wekelijks

19.30-20.30

20.30-21.30

Tennislessen door Dirk / Erwin

woensdag wekelijks9.00-10.00Tennisles door Dirk

woensdagavond incidenteelCheck aankondiging op raam clubgebouw

vrijdagavond incidenteelCheck aankondiging op raam clubgebouw


Wat kun je bij TV Onstaborg allemaal doen?

Tennissen natuurlijk! Dat wil zeggen:

  • Tennisles! De lessen worden ook dit jaar verzorgd door onze eigen tenniscracks Dirk van der Laan en Erwin Steegen. De lessen worden gegeven op de maandagmiddag (jeugd) en avond (volwassenen).
  • Heren- en damesdubbel. op de dinsdag- en woensdagavond spelen we clubcompetitie. Chris en Irma hebben deze competitie vorig jaar met groot succes georganiseerd en ook dit jaar geven zij er weer een gevolg aan. Je kunt je als team melden bij een van beide, of door een mailtje aan info@tvonstaborg.nl
  • Toss. Elke donderdagavond wordt er vanaf 19:30 getosst. De toss is er voor iedereen, en is vooral voor de nieuwe leden een leuke manier om in contact te komen met clubgenoten
  • Zomeravond. We hebben een aantal teams die meedoen aan de "kring-noord zomeravond competitie". De "zomeravond" is een niet-KNLTB gebonden recreanten competitie met teams afkomstig van de clubs uit het (hoge) noorden van onze mooie provincie;
  • Sauwerd-Open. Daarnaast spelen we elk jaar de "Open Sauwerderder Clubkampioenschappen" zowel dubbel- als enkelspel.

Naast al deze "geregelde"  tennismomenten kun je natuurlijk ook gewoon naar de banen komen om zelf te ballen. We hebben een whats-app groep "balletje slaan" waar een groot aantal leden lid van is. Door daar een berichtje in te posten vind je zo iemand om mee te tennissen. Iedereen die dit wil, kan toegevoegd worden aan deze app-groep. Wanneer je toegevoegd wilt worden, wil je dit dan kenbaar maken middels een mail naar: info@tvonstaborg. 

En wat kost dat?

Om het geld hoef je het niet te laten. De lessen kosten, na een eerste introductieles die gratis is, 75 euro voor (ca.) 20 lessen.

De contributies zijn als volgt:

  • Volwassenen €97.50 per jaar. 
  • Kids tot 13 jaar betalen  € 75,00. Dit is voor een heel jaar lidmaatschap inclusief lessen (zomer + winter). 
  • Junioren betalen €47.50 

Tenslotte: voor nieuwe leden hebben we een heel aantrekkelijk aanbod: bij betaling van je eerste contributie is het 2e jaar gratis!

Nieuws en nieuwtjes...?

Check daarnaast voor de laatste nieuwtjes, pics, flics en updates onze pagina op facebook. En nee, daarvoor hoef jij geen facebook lid te zijn, ook normale stervelingen kunnen onze FB pages bekijken!

Contact!

Oja, mocht je wat willen komen doen bij ons, of vragen hebben ofzo, je kunt ons op alle mogelijke manieren bereiken. Kan niet missen: Mail: info@tvonstaborg.nl; tel: 06-22254623  pagina. Mocht je post willen sturen; dat kan ook: onze secretaris woont in Adorp, adres: Torenweg 25 9774 PH Adorp.


  • No labels