Tennisvereniging Onstaborg, de gezelligste tennisvereniging boven "Stad"! Met twee (verlichte) gravelbanen, een betonbaan en een geweldig clubhuis is het goed toeven en tennissen in Sauwerd. 

AGENDA

maandag wekelijks

17.30-18.15

18.15-19.00

Tennislessen Jonge Jeugd door Erwin en Hieke

maandag wekelijks

19.30-20.30

20.30-21.30

Tennislessen door Dirk / Erwin

woensdag wekelijks9.00-10.00Tennisles door Dirk

woensdagavond incidenteelZomeravond-competitie: Check aankondiging op raam clubgebouw

vrijdagavond incidenteelZomeravond-competitie: Check aankondiging op raam clubgebouw


Wat kun je bij TV Onstaborg allemaal doen?

Tennissen natuurlijk! Dat wil zeggen:

 • Zelf met een partner, of met z'n vieren naar de baan gaan en lekker tennissen. Je kunt de hele dag tennissen, zonder te reserveren, behalve op de vaste momenten die gereserveerd zijn (zie hieronder). Er is verlichting. Je kunt 's avonds tot 23.00 tennissen.
 • Tennisles! De lessen worden ook dit jaar verzorgd door onze eigen tenniscracks Dirk van der Laan en Erwin Steegen. De lessen worden gegeven op de maandagmiddag (voor de jeugd) en op maandagavond en woensdagochtend (voor volwassenen).
 • Heren- en damesdubbel. op de dinsdag- en donderdagavond spelen we onderlinge dubbelpartijen. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Bert van Zessen (bzessen@home.nl). Bert deelt elke week de teams in. Er wordt gespeeld van 19.30 tot 21.00. Er is meestal maar 1 baan bezet.
 • Toss. Op vrijdag vanaf 19:30 wordt er getosst. De toss is er voor iedereen, en is vooral ook voor de nieuwe leden een leuke manier om in contact te komen met clubgenoten. Meer weten, meld je even bij Fokko Ritzema (f.ritzema@home.nl).
 • Zomeravond. We hebben een team dat meedoen aan de "kring-noord zomeravond competitie". De "zomeravond" is een niet-KNLTB gebonden recreanten competitie met teams afkomstig van de clubs uit het (hoge) noorden van onze mooie provincie.
 • Clubtoernooitjes. Enkele keren per jaar wordt er een onderling toernooitje georganiseerd, om lekker te tennissen en voor de gezelligheid.
 • Sauwerd-Open. Daarnaast proberen we elk jaar de "Open Sauwerderder Clubkampioenschappen" te spelen, zowel dubbel- als enkelspel. Daarbij wordt

Naast de hier genoemde "geregelde"  tennismomenten kun je zoals gezegd ook gewoon naar de banen komen om zelf te ballen. We hebben een whats-app groep "tennis 2023" waar een groot aantal leden "in zit". Door daar een berichtje in te posten vind je zo iemand om mee te tennissen. Iedereen die dit wil, kan toegevoegd worden aan deze app-groep. Wanneer je toegevoegd wilt worden, wil je dit dan kenbaar maken middels een mail naar: x.hoekstra@home.nl.

En wat kost dat?

Om het geld hoef je het niet te laten. De lessen kosten, na een eerste introductieles die gratis is, 75 euro voor (ca.) 20 lessen.

De contributies zijn als volgt:

 • Volwassenen €97.50 per jaar. 
 • Kids tot 13 jaar betalen  € 75,00. Dit is voor een heel jaar lidmaatschap inclusief lessen. 
 • Junioren betalen €47.50 

Tenslotte: voor nieuwe leden hebben we een heel aantrekkelijk aanbod: bij betaling van je eerste contributie is het 2e jaar gratis!

Nieuws en nieuwtjes...?

Nieuws en nieuwtjes en updates komen op deze site terecht en soms ook op onze pagina op facebook. En nee, daarvoor hoef jij geen facebook lid te zijn, ook normale stervelingen kunnen onze FB pages bekijken!

Contact!

Oja, mocht je wat willen komen doen bij ons, of vragen hebben ofzo, je kunt ons op alle mogelijke manieren bereiken. Kan niet missen: Mail: marten.boekhoudt@hetnet.nl; tel: 06-22254623  pagina. Mocht je post willen sturen; dat kan ook: onze secretaris woont in Adorp, adres: Torenweg 25 9774 PH Adorp.


 • No labels