Tennisvereniging Onstaborg, de gezelligste tennisvereniging boven "Stad"! Met twee (verlichte) gravelbanen, een betonbaan en een geweldig clubhuis is het goed toeven en tennissen in Sauwerd. 

AGENDA

7 apriloverdagBanen verhuurd
16 april16:30Proefles Tennis jeugd

20:00Proefles Volwassenen
21 apriloverdagBanen verhuurd
23 april
Start lessen
26 meioverdagBanen verhuurd

Wat kun je bij TV Onstaborg allemaal doen?

Tennissen natuurlijk! Dat wil zeggen:

 • Tennisles! De lessen worden dit jaar voor het eerst verzorgd door onze eigen tenniscracks Sanne Brand en Dirk van der Laan. De lessen worden gegeven op de maandagmiddag (jeugd) en avond (volwassenen).
 • Heren- en damesdubbel. op de dinsdag- en woensdagavond spelen we clubcompetitie. Chris en Irma hebben deze competitie vorig jaar met groot succes georganiseerd en ook dit jaar geven zij er weer een gevolg aan. Je kunt je als team melden bij een van beide, of door een mailtje aan info@tvonstaborg.nl
 • Toss. Elke donderdagavond wordt er vanaf 19:30 getosst. De toss is er voor iedereen, en is vooral voor de nieuwe leden een leuke manier om in contact te komen met clubgenoten
 • Zomeravond. We hebben een aantal teams die meedoen aan de "kring-noord zomeravond competitie". De "zomeravond" is een niet-KNLTB gebonden recreanten competitie met teams afkomstig van de clubs uit het (hoge) noorden van onze mooie provincie;
 • Sauwerd-Open. Daarnaast spelen we elk jaar de "Open Sauwerderder Clubkampioenschappen" zowel dubbel- als enkelspel.

Naast al deze "geregelde"  tennismomenten kun je natuurlijk ook gewoon naar de banen komen om zelf te ballen. We hebben een whats-app groep "balletje slaan" waar een groot aantal leden lid van is. Door daar een berichtje in te posten vind je zo iemand om mee te tennissen. Iedereen die dit wil, kan toegevoegd worden aan deze app-groep. Wanneer je toegevoegd wilt worden, wil je dit dan kenbaar maken middels een mail naar: info@tvonstaborg. 

En wat kost dat?

Om het geld hoef je het niet te laten. De lessen kosten, na een eerste introductieles die gratis is, 40 euro voor 10 lessen. 

De contributies zijn als volgt:

 • Volwassenen €97.50 per jaar. 
 • Kids tot 13 jaar betalen  €27.50. 
 • Jongeren betalen €47.50 
 • En voor een heel gezin betaal je €282.50.
 • Je kunt ook zomerlid worden. Voor €52.50 kun je de maanden juni, juli en augustus de baan op. 
 • En tenslotte kun je voor een 10-tje de banen een uurtje huren.

Tenslotte: voor nieuwe leden hebben we een heel aantrekkelijk aanbod: bij betaling van je eerste contributie is het 2e jaar gratis!

Nieuws en nieuwtjes...?

Check daarnaast voor de laatste nieuwtjes, pics, flics en updates onze pagina op facebook. En nee, daarvoor hoef jij geen facebook lid te zijn, ook normale stervelingen kunnen onze FB pages bekijken!

Contact!

Oja, mocht je wat willen komen doen bij ons, of vragen hebben ofzo, je kunt ons op alle mogelijke manieren bereiken. Kan niet missen: Mail: info(at)tvonstaborg.nl; tel: 06-27087241 (dan krijg je Han, de ex-voorzitter) of laat een berichtje achter op onze facebook pagina. Mocht je post willen sturen; dat kan ook: onze secretaris woont in Adorp, adres: Torenweg 25 9774 PH Adorp.


 • No labels