Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Welkom op de homepage van de Raitdaiprunners

Corona: vanwege de maatregelen om verspreiding van Corona tegen te gaan worden er op dit moment geen groepstrainingen georganiseerd. Wel moedigen we alle lopers aan om (individueel of met max. 4 personen) te blijven trainen. Zo blijf je fit en bouw je weerstand op. Via e-mail worden wekelijks suggesties voor trainingen aan de leden doorgegeven.

Deze site wordt momenteel opnieuw opgebouwd. 

Begunnen mit Runnen
Wil je graag (weer) beginnen met hardlopen, dan is Begunnen mit Runnen een goed idee.
Er start onder leiding van onze trainer Anke Bijma weer een clinic. Voor beginnende lopers trainen we met een passend schema, zodat je in principe na 10 weken, 5 km kunt hardlopen.
Als leuke mogelijkheid om jezelf een doel te stellen kun je vervolgens meedoen aan de RaitdaipRun op zaterdag 3 april! Door gericht te trainen voor deze loop

...

blijf je extra gemotiveerd.
En hoe mooi is dat, om deze clinic af te sluiten met zo'n knappe prestatie.

Wanneer: vanaf 14 januari 2021 
Hoe laat: 19:30 -20.30 uur
Waar: Sporthal aan de Lange Twee, Sauwerd 
Hoe vaak: 10 lessen 
Kosten: €30,- 
Extra: Gratis deelname aan de

...

RaitdaipRun op zaterdag 3 april (5 km) 
Opgave: via de mail: raitdaiprunners@gmail.com 

Trainingen loopgroep
We trainen wekelijks op donderdagavond van 19:30-20:

...

45 uur, start Sporthal aan de Lange Twee

...

, Oosterstraat, Sauwerd.
Er kan getraind worden voor deelname aan hardloopevenementen, maar je kunt ook gewoon gezellig mee trainen om je conditie op peil te houden. Beginnende en gevorderde lopers zijn van harte welkom, vanaf ongeveer 16 jaar.

...

Zoals een lid van de loopgroep het eens

...

omschreef:

...

'De combinatie van liefde voor het lopen en de verbinding tussen mensen in de groep, ongeacht hoe ze lopen, vind ik een van de mooiste kenmerken van de RaitdaipRunners.

...

'
De contributie voor de loopgroep bedraagt €50,- per kalenderjaar, dat is inclusief het lidmaatschap van de Atletiekunie.

Corona: vanwege de maatregelen om Corona tegen te gaan worden er op dit moment geen groepstrainingen georganiseerd. Wel moedigen we alle lopers aan om toch (individueel of met max. 4 personen) te blijven trainen. Op deze manier blijf je fit en bouw je weerstand op.

Trainingen Bootcamp
Naast het hardlopen bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan Bootcamp. We trainen in de maanden april, mei, juni, september en oktober. De trainingen vinden plaats op dinsdagavond van 19:30-20:30 uur. Het doel van Bootcamp is om uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. Deze trainingen worden altijd in de buitenlucht gehouden, op verschillende locaties in Sauwerd.
De contributie voor de Bootcampgroep bedraagt €50,- per kalenderjaar, dat is inclusief het lidmaatschap van de Atletiekunie. Het lidmaatschap voor beide groepen is €75,-.

...

Raitdaiprun 
We hopen natuurlijk dat in 2021 de Raitdaiprun wel door kan gaan.

...

Dit hardloopevenement, door Sauwerd en het mooie Reitdiepdal, staat gepland op zaterdag 3 april 2021. Kijk elders op deze site voor meer informatie.